Hvorfor Bitcoin-prisen netop ramte $ 19.000

Hvorfor Bitcoin-prisen netop ramte $ 19.000 for første gang i 3 år

For første gang siden 2017 skubbede Bitcoin-prisen over $ 19.000, og flere indikatorer antyder, at rallyet kan fortsætte.

Prisen på Bitcoin (BTC) ramte $ 19.000 den 24. november for første gang siden den historiske rally i december 2017. Tre vigtige årsager ligger bag Bitcoin Revolution den dominerende kryptovalutas stærke momentum.

De vigtigste faktorer, der får BTC til at løbe sammen, er hvalakkumulering, faldende valutaforsyning og eksplosive volumenudviklinger.

Hvaler akkumulerer stadig Bitcoin

I hele november rapporterede Cointelegraph, at hvalklynger støt blev dannet, da prisen på Bitcoin steg.

Disse klynger opstår, når Bitcoin-hvaler køber BTC til et bestemt prispunkt og ikke flytter dem. Analytikere har fortolket dette som et signal om, at hvaler ophobes, og at de ikke har til hensigt at sælge på kort sigt.

Forskellen mellem det igangværende Bitcoin-rally og tidligere priscyklusser er, at den seneste uptrend har vist sig at være mere bæredygtig. Faktisk viser hver hvalklynge, at hvert større BTC-tilbagebetalt støtteniveau blev ledsaget af hvalakkumulering.

Den 18. november, da Bitcoin faldt til så lave som $ 17.200, sagde analytikere på Whalemap, at den nye hvalsupport ligger på $ 16.411. De sagde:

”Bobler angiver de priser, hvaler hvaler har købt BTC, som de i øjeblikket har. Bobler visualiserer også supportniveauer. Sidste gang hoppede vi fra $ 15.762 og havde en prisstigning på 15%. Går den nye boble på $ 16.411 også denne gang? ”

Siden da har Bitcoin set flere flere fald under $ 18.000, men er siden kommet sig over $ 18.800 og opretholder sit stærke momentum.

Desuden viser data fra Santiment, en on-chain markedsanalyseplatform, en lignende tendens. Santiment-forskere fandt ud af, at antallet af BTC-hvaler steget markant i de seneste måneder. De forklarede:

”Mængden af ​​#Bitcoin-hvaler med mindst 10.000 mønter (i øjeblikket $ 185 mio. Eller mere) er steget til 114 de sidste par dage, da priserne steg over $ 18k. Derudover har antallet af indehavere med mindst 1.000 $ BTC ($ 18,5 mio.) Ramt en ATH på 2.449! ”

Bitcoins levering tørrer op

En konsekvent tendens gennem 2020-tyrecyklussen var det kontinuerlige fald i Bitcoin-valutareserver.

Investorer og hvaler deponerer BTC til børser, når de vil sælge BTC. Derfor betyder det nylige fald i valutareserver, at der er færre sælgere på markedet.

En pseudonym forhandler kendt som „Byzantinsk general“ sagde, at hver gang spotbørser udvider deres BTC-reserver, bliver de akkumuleret. Han sagde:

”Hver gang spotbørser føjer til deres $ BTC-reserver, bliver den udtømt næsten med det samme. Forstår du det ikke? Der er bogstaveligt talt ikke nok forsyning. ”

Lydstyrken stiger

Mængden af ​​både institutionel udveksling og spotudveksling er steget hurtigt siden september. Åben rente på Bitcoin-futures og optioner hos CME overgik $ 1 mia. Dollar i november, og Binances BTC / USDT-par har konsekvent leveret over 1,5 mia. $ I daglig volumen.

Forskellige datapunkter viser også, at spotmarkedet har ført rallyet, ikke derivater eller futuresmarkeder. Denne tendens gør rallyet mere stabilt og reducerer risikoen for massive korrektioner.

Når futuresmarkedet tegner sig for størstedelen af ​​volumenet under en Bitcoin-opadgående tendens, er der en stor risiko for kaskadeafviklinger. Denne gang har spotmarkedet ført rallyet og dermed gjort det mere bæredygtigt.