Experts ‚Take On What Comeses Next After Bitcoin Speedily Soars To $9.500

De bitcoin prijsbeweging voor de maand juli heeft veel bearish narratives gebaard en doorgaand, zal de leidende cryptocurrency moeten presteren om tenminste te blijven drijven en boven het $9000 merk te blijven of Bitcoin zou kunnen lijden aan een ernstige duik onder het $8.000 merk, op welk punt de stieren meer druk zullen moeten uitoefenen en genoeg dynamiek zullen moeten opbouwen om te overleven en handel te drijven voorbij de eerdere steun.

Op het moment van dit schrijven streeft Bitcoin er al naar om een solide prijsbeweging te behouden, dus elke daling vanaf hier zou kunnen betekenen dat de volgende rally twee keer zoveel druk en inspanning van de stieren zou vergen.

De één week durende handelsgrafiek van 16 juli laat een moeilijk te bereiken Bitcoin zien, die onder het langverwachte $10.000 niveau ligt. Bitcoin bleef op de $9.200 terwijl het op dezelfde dag lichte winsten en verliezen boekte. Een daling naar $9.100 werd ervaren en gehandhaafd voor de volgende twee dagen. Dit kwam nadat het handelsvolume zijn eigen neergang had genomen en moeite had om nieuwe hoogtepunten te bereiken. Op dit punt presteerden de altcoins nog steeds beter dan de anderen, waarbij sommige munten een winst van 20% en meer bereikten binnen een periode van 24 uur.

Echter, de primaire cryptocurrency was nog steeds aan het handelen bij de lagere dieptepunten van $9.100 tot 19 juli, toen de stieren de controle herwonnen en Crypto Trader begon met het nemen van babystappen boven eerdere steunniveaus.

Een significant bullish omkeerpatroon werd aangestoken op 21 juli toen de stieren de prijzen helemaal naar boven duwden tot $9.340. De $9400 werd ook kort daarna getest, voor de snelle stijging die Bitcoin nu heeft gezien tegen de huidige handelskoers van $9.504.

Op dit punt waarschuwt de populaire analist Josh Rager dat een duik onder de $9.230 een bearish rally zou kunnen ontketenen die Bitcoin mogelijk naar een bodem zou kunnen verplaatsen voor $9500. Op de bovenstaande grafiek is de bovenste range van $10.000 hooggespannen, maar Bitcoin moet nog uitbreken en dat prijsniveau handhaven sinds de maand mei.

Ook, met een andere markt expert die beweert dat een sluitingsprijs van $9700 een bullish Bitcoin is, kan het marktgevoel niet zo somber blijven, omdat Bitcoin op dit moment nog steeds onder de $9500 moet zakken.

De geringste stijging van het handelsvolume zou de prijs kunnen opdrijven en de Bitcoin zou de $9600 mark kunnen testen. Als de stieren zich sterk vasthouden en weerstand bieden aan zowel milde als grote terugtrekkingen van de beren, dan kan de $9800 slotkoers in een tijdsbestek van 48 uur worden bereikt. Vanaf dat moment zal er $10.000 in beweging zijn.